FAQ

Frequently asked questions

Wat kost een website?


Prijzen voor een website bij project-77 beginnen bij 350 euro. Dit is afhankelijk van de wensen en eisen je voor je website hebt.
Waarom wordt mijn website niet gevonden in google?


Dit kan verschillende oorzaken hebben: - Je website is niet gekoppeld aan google - Je website is nieuw en heeft nog geen historie opgebouwd - Je SEO is niet of verkeerd ingesteld - Je hebt veel concurrentie - Je hebt geen of weinig traffic op je website - Een andere reden
Negatieve artikelen over WIX?


Er zijn veel negatieve berichten te vinden op het internet over WIX. Zo zou de laadsnelheid niet goed zijn of WIX websites zouden niet te vinden zijn in google. Bedenk goed dat dit vaak oudere artikelen zijn op het internet of artikelen met verkeerde informatie om een klant niet naar WIX te laten gaan. Heb je vragen over een artikel wat je bent tegengekomen stel deze dan gerust aan ons. Wij zullen altijd een eerlijke feedback geven.
Kan alles gemaakt worden in WIX?


Nee niet alles is mogelijk in WIX maar zo kent ieder platform zijn grenzen. Heb je iets gezien op een andere website wat je graag op je WIX website zou willen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Kan ik mijn oude website verhuizen naar WIX?


Nee dit kan niet. Er zal een nieuwe website in WIX gemaakt moeten worden. De URL kunnen we wel verhuizen.
Premium Licentie ?


Je kan je wixwebsite online zetten door je website te Upgraden met een WIX licentie. Dit is misschien iets duurder als bij anderen maar je hebt bij WIX geen zorgen over backups en updates. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Hierdoor is je website altijd up to date.
Apps van derden?


Je wil een app/api toevoegen van een partij welk niet in de WIX appstore verkrijgbaar is? Dit kan in veel gevallen wel aan je website worden toegevoegd doormiddel van code. Neem contact met ons op om te kijken of WIX jouw gewenste app ondersteunt.
SEA (advertising)


Op de website van Project-77 kan ik niets terug vinden over SEA! Klopt dit? Dit klopt. Project-77 biedt geen support voor SEA. Wij zijn van mening dat dit een specialisme apart is en adviseren een Partner met uitgebreide ervaring in SEA.
Valse mails in omloop


Helaas zijn er altijd mensen die misbruik maken van de kennis als je geen designer of seo goeroe bent. Op dit moment gaan er mails rond waarin klanten de melding krijgen dat hun SEO niet goed is. Het doel is om mensen uiteindelijk te overtuigen om bij WIX weg te gaan en te kiezen voor een te dure website gemaakt in Wordpress of te kiezen voor een abonnement van enkele honderden euros per maand waarbij de SEO continu wordt gedaan. Men krijgt een hele opsomming van wat niet goed zou zijn aan je website! Deze mails zijn vaak een opsomming van onbekende termen. Besef dat 99% van de technische SEO slechts 1 keer hoef te worden ingesteld. De opsomming in deze mails betreft alleen technische SEO en heeft dus geen abonnement nodig. Twijfel je als eigenaar van een WIX website aan zo'n mail neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.