7 REDENEN OM VOOR WIX TE KIEZEN

1. Laad snelheid

Natuurlijk wil je als site eigenaar dat je website snel laad. Veel bezoekers zullen afhaken als een website op zich laat wachten.

Veel berichten over laadsnelheid van WIX op het internet zijn niet goed.

Maar wist je dat WIX een snellere laadsnelheid heeft dan Wordpress. Dit komt doordat WIX hun websites op hun eigen WIX servers laat draaien. Deze WIX server's zijn dus geheel ingericht op WIX.

Wil je je WIX website testen op laadsnelheid klik dan hier

2. Goede vindbaarheid

WIX en SEO gaan goed samen ondanks dat veel berichten op het internet niet zo zijn. Wees je er van bewust dat veel artikelen op het internet over WIX SEO verouderd zijn.

WIX heeft de laatste jaren zich sterk verbeterd en WIX is dit jaar een samenwerking aan gegaan met SEMRUSH. SEMRUSH is een tool welk door veel grote merken gebruikt wordt om hun SEO verder te verbeteren en hun website en concurrentie te analyseren.

SEMRUSH wordt oa gebruikt door merken als AMAZON, BOOKING.COM en VODAFONE.

WIX is dus een goede keuze als het om vindbaarheid gaat!!!

Interesse in ons uitgebreide SEO programma in combinatie met SEMRUSH neem dat contact met ons op.

3. Templates

WIX bied een enorm scala aan templates aan waardoor het nog eenvoudiger wordt zelf je website te maken. door de drag en drop interface is het zelf eenvoudig aanpassingen te doen in de template. 

Heb jij je template gevonden maar je wil dit door een professional laten doen of wil je dingen toegevoegd hebben aan de template maar je weet niet goed hoe neem dan contact met ons op.

UW WIX SEO LATEN INSTELLEN ?

Voor slechts 99 euro maken wij uw WIX SEO Google proof......

Wij kunnen geen garanties geven over een positie in google

4. Veilig

WIX is veilig en in vergelijking met andere WEBSITE builders zelfs de veiligste. Websites van WIX zijn voorzien van een SSL certificaat. Beter bekend als slotje voor de URL.

Daarnaast hoef je je bij WIX geen zorgen over updates. Dit wordt allemaal via WIX zelf gedaan. Hierdoor blijft je website veilig, snel en Up to Date.

5. Apps en WIX VELO

WIX biedt door middel van hun Appstore veel mogelijkheden om je WIX website geheel naar eigen stijl en benodigdheden te maken.

Indien je opzoek bent naar opties welk niet door WIX worden aangeboden. Zowel op gebied van design als functionaliteit dan bied WIX VELO de mogelijkheid om je website te maken zoals jij dit wil. Met WIX VELO kan je door middel van code aanpassingen maken in het design of mogelijkheden welk in WIX niet bied in de WIX Editor of WIX appstore. Let op WIX VELO is alleen aan te raden voor Experts welk verstand hebben van programmeren. Project-77 heeft WIX VELO experts in dienst.

WIX app store

6. Instellingen

WIX maakt het zo makkelijk mogelijk voor iedereen. Zo kan men eenvoudig de mobiele versie van de website aanpassen of wordt de SEO automatisch omgezet naar de mobiele SEO. . Zo zorgt WIX voor een gebruiksvriendelijk ervaring en voorkomt dat er fouten worden gemaakt door gebrek aan kennis.  Daarnaast ontwikkeld WIX continue hierdoor zullen de aangeboden mogelijkheden nog beter en gemakkelijker worden.

7. Prijs

Een website zelf maken en beheren is natuurlijk altijd het goedkoopste.  Besluit je toch om een WIX partner in te huren om een WIX website te maken, de SEO in te stellen of omdat je wat hulp nodig hebt dan is het een voordeel om voor WIX te kiezen.

Zoals bij een aantal punten beschreven heeft WIX al veel ingesteld en zorgt dat alles direct zo goed mogelijk komt te staan.

Dit scheelt natuurlijk in prijs als je een WIX partner inhuurt omdat zij weten waar instellingen te vinden zijn in WIX of hebben de kennis om dit snel te kunnen aanpassen.

Een vergelijk. Een gemiddelde website op een ander platform begint bij 1000 tot 1500 euro. Project-77 kan met WIX een vanaf prijs aanbieden van 350 euro. 

Daarnaast is er een maandelijks/jaarlijks pakket wat bij WIX moet worden afgenomen. Het zogenoemde premium pakket.

Afhankelijk van het soort website. In deze kosten zitten de backup en updates inbegrepen. Bij andere platformen moet hier vaak een extra onderhoudscontract worden afgesloten. Dit is bij WIX dus niet nodig.

WIX prijs plan
wix prijzen ecommerce

Getoonde prijzen voor website en Ecommerce website | WIX editor X wordt hier niet vermeld