WIX WEBDESIGN: Laat uw website ontwikkelen door een WIX specialist

WIX bied verschillende mogelijkheden om zelf of door een WIX partner een website te maken of te laten maken.

Project-77 en Flor-IT ontwerpen voor hun klanten in WIX Editor, WIX Editor X en bied klanten extra mogelijkheden met WIX VELO. WIX VELO is door middel van code opties te genereren welk niet mogelijk zijn in de Editors. Hierdoor is Project-77 in staat om een een unieke website aan te bieden qua design en mogelijkheden.

Voor WIX ADI bieden wij alleen support. WIX ADI is de instap editor welk ideaal is voor mensen die zelf hun site willen maken zonder te veel opties te willen aanbieden.

 

Editor X is het ontwerp van responsieve websites met professionele stylingtools en Flexbox-technologie en is speciaal gemaakt voor Designers. Hierdoor zijn wij instaat om complexe website te maken binnen WIX zonder direct code te hoeven toevoegen.

PROJECT 77 biedt de volgende opties qua webdesign

Image by Domenico Loia

Classic Website

Vanaf 350 euro

Image by Markus Spiske

Advanced/VELO Website

Vanaf 1000 euro

Image by KOBU Agency

Advanced Website

Vanaf 450 euro

Image by UX Store

Redesign website

Vanaf 450 euro

Image by Pickawood

E-commerce website

Vanaf 450 euro

Image by Martin Sanchez

Editor x website

Vanaf 750 euro

Image by Brett Jordan

Mobile app IOS/ANDROID

Vanaf 1500 euro

*Genoemde prijzen zijn exclusief jaarlijkse kosten aan WIX voor de wix premium licentie.. 

HOE WERKEN WIJ?

WIX partner logo

Als wij je website gaan bouwen gaan we eerst samen met jouw de opties en wensen bespreken die je hebt. Wanneer dit helder is ontvang je van ons een project overzicht. Hierin staat beschreven wat precies gemaakt gaat worden wat de afgesproken deadlines zijn en wat we van jouw verwachten. In dit gesprek bespreken we ook wat je mooi vindt, wat je huisstijl nu is (lettertype, kleurstelling etc). Wanneer we een eerste opzet hebben gemaakt sturen we je een link zodat je deze live kunt bekijken. Hier kan je live je opmerkingen op plaatsen zodat wij zien waar we in deze opzet veranderingen aan moeten brengen. Wij verwachten hierin een (h)eerlijke feedback van je dus wees niet bang om te zeggen dat je het niet mooi vind zodat wij terug naar de tekentafel kunnen. Uiteraard hopen we dat aan de hand van het gesprek dat we gevoerd hebben dat de eerste opzet is wat je verwacht.

Als dit punt goed is gaan we verder je website ontwikkelen. Denk hierbij aan het plaatsten van de teksten welke jij op de website terug wilt zien. Het ontwerpen van subpagina's etc etc. Hierna herhalen we het proces met de link zodat we snel met elkaar stappen kunnen zetten naar een eind resultaat.

Als het ontwerp af is en jij hebt deze goedgekeurd zetten we de website over naar jouw eigen wix account. (dit is ook het moment dat we je de factuur sturen) en helpen we je met de website live zetten.

Als je website eenmaal live is stellen we de basis SEO voor je in zodat je website ook gevonden kan worden op zoekmachines. 

Uiteraard zal je na livegang nog vragen hebben waar je op dat moment tegen aanloopt. Tot 2 weken na dat de website live staat blijven we je ondersteunen zonder hier extra kosten voor te rekenen. Daarna kan je een aantal support uren inkopen zodat je zeker bent dat je onze premium support ontvangt wanneer je deze nodig hebt. Technische support is altijd inclusief in je wix premium licentie opgenomen. 

Iedere ondernemer of marketing specialist kent het gevoel. Een nieuwe site maar waar beginnen we?
 

 • Je website in 5 dagen online

 • Gemaakt door een senior specialist op locatie

 • Uitgebreide onsite trainingen

 • inclusief alle kosten

Onsite ontwikkeling is inclusief:

 • Website gemaakt op basis van WIX Editor of WIX Editor X

 • Mobiel Design

 • Configuratie & Design van Wix Modules

 • SEO instellingen

 • 5 dagen specialist onsite voor 1 op 1 ontwikkeling

 • 2 Jaar wix premium pakket

 • 2 jaar Site Booster Premium

 • Onsite Training in wix

 • Onsite SEO training om top positie in google te bereiken

vanaf3499,- Euro

 

SO LET'S MEET!!!
 

Blue Map